banner_1 banner_2 banner_3 banner_4
home productes contactar privadesa
 
Karl Oberst: embutidos alemanes artesanos desde 1955 - Palma de Mallorca
Productes

 

 


 
Nombre
Apellidos
Código Postal
Teléfono
Email
   
Cafès El Gallo: distribució i gastronomia
 

L'empresa es va fundar en 1961 a Palma de Mallorca com tostadero de cafès, activitat que continu fins a 1987. A partir d'aquest any l'empresa va començar a distribuir una sèrie de productes d'alimentació, vins i caves completant així la seva xarxa de distribució.

Avui som una empresa familiar que seguim en la distribució de productes de gamma mitjana alta, treballant amb productes en exclusiva.

Garantim productes de la més alta qualitat, excel·lent servei i preus molt competitius. Realitzem pressupostos sense compromís.

Nostra filosofia d'empresa
  La millor qualitat

Amb més de 50 anys d'experiència a les nostres esquenes, som distribuïdors de productes gastronòmics de la més alta qualitat.

Solament oferim gènere de primeríssima qualitat per garantir l'excel·lència de tots els productes que surten del nostre magatzem.
 

El millor servei

Nostra missió ha estat sempre oferir als nostres clients el més alt nivell de servei en el sector de la distribució gastronòmica. Entenem les necessitats de tots ells i volem també conèixer les teves, per això et convidem a  utilitzar el formulari a la teva esquerra per obtenir un pressupost ajustat a les teves necessitats.

Portem en això molts anys i sabem que la clau del nostre èxit ha estat crear excel·lents relacions a llarg termini amb els nostres clients.

Així que no dubtis a contactar-nos o a passar-te per les nostres oficines perquè puguis comprovar en persona la qualitat dels nostres productes.

 

Els millors preus

Treballem amb els millors proveïdors i productors d'articles de gastronomia i gourmet des de fa més de 50 anys, construint vincles comercials estrets i duradors que, en combinació amb la nostra fidel clientela afermada a través dels anys, ens ha permès negociar els preus més avantatjosos.

Així que no dubtis a contactar-nos o a passar-te per les nostres oficines perquè puguis comprovar en persona la qualitat dels nostres productes.

   

 

 
Et mereixes el millor
En Cafés El Gallo seleccionem per a tu els millors productes de l'alimentació internacional, perquè assaboreixis autèntiques joies de la gastronomia gourmet.

Perquè tu t'ho mereixes.
Contactar
971 430 106
605 280 492
info@karloberst.com
  Gremi Forners, 35 A
07009 Palma de Mallorca
Illes Balears, España
  Política de privadesa
  CNT_TXT_FOOTER_COOKIES
  CNT_TXT_FOOTER_LEGAL
Els nostres productes
 
 
 
 
 
  diseño y programación Redbook comunicación